Мениджмънт и управление на събития

orbitabgpleven logo
orbitabgpleven logo

Мениджмънт и управление на събития

     Скъпи приятели,

 

 

     Историята на ОРБИТА БГ ПЛЕВЕН ЕООД започва в далечната 2000 година. Регистрацията ни в Плевенски Окръжен съд датира от 14.01.2000 г. като „Орбита Плевен” ООД , а от 09.09.2010 г. сме пререгистрирани в Агенцията по вписвания като ОРБИТА БГ ПЛЕВЕН ЕООД. 

 

     Екипът на фирмата има над 30 годишен опит в сферата на туризма, като е работил в системата на Българския туристически съюз и „Веригата за младежки туризъм Орбита” АД.

 

     Натрупаният безценен опит и контакти в стопанския и алтернативния туризъм са в основата на идеята за създаването на ОРБИТА БГ ПЛЕВЕН ЕООД и са гаранция за високото качество на предлагания туристически продукт, както и за уважение, точност и акуратност в работата с партньорите.

 

     От 2003 година ОРБИТА БГ ПЛЕВЕН ЕООД специализира в сферата на конгресния, конферентния и бизнес туризъм, без да прекъсва работата и в другите направления на стопанския и алтернативния туризъм. Данните от последните 16 години показват, че фирмата постепенно, със стабилни темпове заема водещо място и се утвърждава в сферата на конгресния, конферентния и бизнес туризъм.

    

     В подкрепа на това са и създадените трайни и стабилни бизнес отношения както с нашите клиенти- организации и фирми, така и с партньорите ни в реализацията на тази трудна и с високи изисквания дейност. Рекреативният, СПА и екскурзионен туризъм също имат своето място в нашата дейност и нашия опит също е в услуга на клиентите ни.

 

     Успоредно с туристическите услуги, потенциалът на фирмата позволява и развитието на съпътстващи туризма дейности: рекламни стратегии, проектиране и реализация на рекламни материали, връзки с обществеността и др.

 

  

   Свържете се с нас и се убедете, че ОРБИТА БГ ПЛЕВЕН ЕООД е партньорът, от когото имате нужда за организирането на Вашето перфектно събитие.